Bel mij terug!

Human Resources

Hoe is bij jullie de Human Resources geregeld?

Loopt het op rolletjes of kun je wel wat hulp of advies gebruiken? Personeel is het belangrijkste kapitaal van een organisatie. Het is daarom belangrijk dat je de juiste talenten in je bedrijf hebt. Daar kunnen wij voor zorgen! Talect helpt je met de werving- en selectie van jouw personeel!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau van IJsselstein met oog voor human resources. Wij adviseren en helpen andere bedrijven met alles op het gebied van human resources. Tegenwoordig is de arbeidsmarkt krap en is het lastig om aan goed personeel te komen. Hoe komt de juiste persoon op de juiste plek? Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en van de kandidaten. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we graag eerst kennismaken met jou en je bedrijf. Zo kunnen we geheel op maat een plan maken wat het best werkt voor jouw bedrijf op het gebied van human resources. Samen met jou maken we een doelgroep analyse en op basis daarvan gaan we kijken hoe we deze doelgroep kunnen bereiken. Talect heeft een ruime toegang tot alle wervingskanalen en daarom is er veel mogelijk voor jou. Het managen van human resources is best gecompliceerd en daarom doe je er goed aan om dit aan een professional uit te besteden. Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Check al onze Human Resource diensten hier

Kunnen wij jou helpen met Human Resources?

Jouw onderneming is continu in ontwikkeling. Daar horen uiteenlopende HR vraagstukken bij. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste human resources oplossingen. Wil je meer weten over onze diensten? Of heb je andere vragen aan ons? Neem contact met ons op of laat je terugbellen!  

Alexander Meijers

Vragen over Human Resources?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl