Bel mij terug!

Ik zoek een baan

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Zoek je iets tijdelijks of een vaste baan? En waar moet je eigenlijk beginnen met zoeken? Zeker als je pas net je diploma hebt gehaald kan het moeilijk zijn om een passende baan te vinden. Schrijf je daarom in bij een werving- en selectiebureau!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een baan die perfect bij jou past. Ons bureau is voornamelijk gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve en logistieke vacatures. Bent jij niet afgestudeerd of werkzaam in één van deze branches? Geen paniek! Door ons brede netwerk hebben we ook regelmatig vacatures uit andere branches op onze website. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar een baan? In dat geval nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we uiteraard naar je cv, maar we vinden het nog belangrijker om van je te horen wat je wensen en behoeften zijn en welke ambities je hebt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je jezelf het beste kunt ontwikkelen wanneer je een baan hebt waar jouw talent optimaal kan worden ingezet. Aangezien je een groot deel van je tijd op je werk zult doorbrengen, is het van belang dat je energie en vooral plezier uithaalt. Door met jou het gesprek aan te gaan, is de kans groot dat we jou kunnen koppelen aan een passende werkgever. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke of vaste baan, bij TALECT leveren we maatwerk. Dus wat je vraag ook is, wij helpen je graag. Daarom kun je bij ons ook terecht als uitzendkracht of via detachering. Als je op uitzendbasis gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is veel flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt dan betaald voor de uren die je werkt. Als je meer op zoek bent naar een langlopend project, dan is detachering misschien voor jou interessant. Kijk vooral eens bij onze vacature aanbod. Wie weet staat jouw droombaan er wel tussen! We hebben regelmatig openstaande vacatures in de omgeving van IJsselstein, zoals Nieuwegein, Benschop, Montfoort, HoutenOudewater en nog veel meer. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elk persoon is anders. Het is dan ook steeds weer een uitdaging om de juiste persoon bij de juiste werkgever te plaatsen. De zoektocht naar de perfecte baan is dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daarom graag tijdens dit proces. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Ben je op zoek naar een baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl