Bel mij terug!

Ik zoek een job

Zoek jij een job in de buurt?

'Ik zoek een job.' Duidelijke taal. De vragen die dan volgen zijn: Zoek je een job voor tijdelijk of vast? En op welk vakgebied, in welke regio? Wij bieden je een groot aantal vacatures voor diverse jobs! Wij helpen je met het vinden van de perfecte job voor jou. Het vinden van een nieuwe baan is niet altijd gemakkelijk. Er is tegenwoordig veel keuze en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Welke job past nu bij jou? In welke organisatie voel jij je thuis? Talect helpt je om deze vragen te beantwoorden.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT en wij geloven dat iedereen talent heeft. Als je op zoek bent naar een job is het belangrijk om in kaart te brengen wat jouw talenten zijn en hoe je deze het best kunt inzetten. Wij gaan graag in gesprek met je om jou en je talenten beter te leren kennen. Voor ons is de persoon achter het cv belangrijker dan het cv zelf omdat we dan beter kunnen kijken waar jij past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en daardoor hebben we veel vacatures beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Mocht er nu niets voor je tussen zitten, niet getreurd. Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op als er iets nieuws beschikbaar komt.

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Zoek je een tijdelijke job of zoek je meer iets voor vast? Bij TALECT houden we van maatwerk. Daarom kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering wellicht beter bij je. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat in jouw nieuwe job. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Kunnen wij jou helpen met Human Resources?

Een nieuwe job zoeken valt niet altijd mee. Wij nodigen je daarom graag uit voor een gesprek, zodat we weten wat jouw wensen en ambities zijn. Bij het zoeken naar een nieuwe job zoek je namelijk eigenlijk naar een fijne plek waar jij je goed voelt. Je bent er immers bijna elke dag mee bezig. Door het gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen, helpen wij met het vinden van die passende job. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte job. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl