Bel mij terug!

Ik zoek werk

Ik ben op zoek naar werk... Het is een gedachte die veel mensen hebben. Bijvoorbeeld omdat ze zojuist hun diploma hebben gehaald of omdat ze toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Maar waar begin je je zoektocht? Bij TALECT helpen we je graag verder!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectie bureau uit IJsselstein. Omdat we ons goed kunnen voorstellen om op zoek te gaan naar een (nieuwe) baan, helpen we je graag op weg. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft, dus jij ook! Dat van ons is het maken van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Wij richten ons voornamelijk op de financiëlecommerciële, administratieve, technische en logistieke branches. Ben jij niet afgestudeerd of werkzaam in een van deze sectoren? Geen paniek! We hebben een zeer breed netwerk, waardoor we ook regelmatig vacatures uit andere branches beschikbaar hebben. Zou jij graag hulp willen bij het zoeken naar een baan? Kom dan eens langs voor een kennismakingsgesprek! Tijdens dit gesprek kijken we onder meer naar je cv en diploma's, maar we vinden het nog belangrijker om jou als persoon te leren kennen. Wat zijn je wensen en ambities? Je kunt jezelf immers het beste ontwikkelen als je een baan hebt waar je jouw talent optimaal kunt ontwikkelen. Daarnaast zul je een groot deel van je tijd op je werk doorbrengen. Het is dan ook van belang dat je er energie, maar vooral plezier uithaalt. Door uitgebreid met jou in gesprek te gaan, is de kans groot dat we jou kunnen koppelen aan een passende werkgever!

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Of je voorkeur nu uitgaat naar een tijdelijke of vaste baan, bij TALECT leveren we maatwerk. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook terecht als uitzendkracht of via detachering. Ga je werken op uitzendbasis, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is flexibeler dan een arbeidscontract en betekent dat je betaald krijgt voor de uren die je werkt. Ben je meer op zoek naar een langlopend project, dan is detachering misschien voor jou interessant. Neem vooral ook een kijkje bij onze openstaande vacatures. Wie weet staat jouw droombaan er wel tussen! Onze vacatures zijn vaak in de omgeving van IJsselstein, zoals Nieuwegein, Benschop, Montfoort, HoutenOudewater en nog veel meer. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ieder persoon is uniek. De zoektocht naar de ideale baan is dan ook niet altijd even makkelijk. Wij helpen je daarom graag tijdens dit proces. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Op zoek naar een (nieuwe) baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl