Bel mij terug!

Ik zoek werk in Utrecht

Zoek jij werk in Utrecht of omstreken?

‘Ik zoek werk in Utrecht.’ Duidelijk, maar er springen wel vragen op, namelijk of je tijdelijk werk zoekt of juist vast? En in welke branche werk je het liefst? Bij Talect hebben we vele vacatures voor diverse functies. Wij kunnen je helpen om jouw perfecte werk te vinden. Het is tegenwoordig lastig om te kiezen, omdat er zoveel keus is. Past het werk dat aangeboden wordt wel echt bij jou en hoe zit de organisatie in elkaar en in wat voor cultuur bevindt de organisatie zich? Bij Talect kunnen we je helpen om daarin de beste keuze te maken, zodat jij straks werk hebt waar je naar op zoek bent.

Voorstellen

Wij zijn TALECT. Wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen talent heeft en ergens in uitblinkt. Het is hierbij belangrijk om uit te vinden wat jouw talenten zijn en op welke manier je deze het best in kan zetten. Om jou hierbij te helpen gaan we graag in gesprek en leren we jou beter kennen. Een cv zegt veel, maar de persoon hierachter zegt nog veel meer en die persoon verteld soms veel meer. Door ons brede netwerk hebben wij een groot aantal vacatures die beschikbaar zijn. Wij zijn actief in de financiële wereld, commerciële, administratieve, logistieke en hebben ook technische vacatures. Kan je niks vinden dat bij jou past? Laat dan je gegevens achter dan nemen wij contact op met je als er iets nieuws beschikbaar komt. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT houden we van maatwerk. Wij zijn erg benieuwd of je tijdelijk werk zoekt of juist voor vast dienstverband. Je kan bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband.  Als je als uitzendkracht aan het werk wil, krijg een uitzendovereenkomst. Dit overeenkomst is flexibeler dan een arbeidscontract. Je wordt namelijk uitbetaald het aantal uur dat je werkt. Voor langlopende projecten kan je beter kiezen voor detachering. Weet je het nog niet of wil je graag hier wat meer over weten? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we je hierbij kunnen helpen. Ben je benieuwd naar ons vacatureaanbod en heb je al een voorkeur waar jij wil werken? Wij hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Wij helpen je graag!

Op zoek gaan naar nieuw werk is niet altijd even makkelijk. Daarom staan we ervoor open om een gesprek met je aan te gaan en jou te helpen bij jouw ambities en wensen. Door te luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen, kijken we om een zo passend mogelijke baan te vinden voor jou. Meteen aan de slag? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij hopen dat we jou kunnen begeleiden in deze procedure en wellicht komt er iets positiefs uit! 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl