Bel mij terug!

Inschrijven bij uitzendbureau

Kom je inschrijven bij uitzendbureau Talect

Je bent op zoek naar een baan. Werk voor tijdelijk of vast. Voor een langere of korte periode. Waar begin je met zoeken? En wat zoek je precies? Vooral als je net afgestudeerd bent, kan het best lastig zijn om een eerste baan te vinden. Inschrijven bij een uitzendbureau kan dan een goed idee zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Talect, hét uitzendbureau met oog voor talent. Als uitzendbureau hebben wij een groot netwerk. Vooral in de regio IJsselstein. Bij ons kun je terecht voor passende banen bij interessante werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke, commerciële en financiële vacatures. Natuurlijk vind je ook regelmatig vacatures op onze site uit andere vakgebieden. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek als je je wilt inschrijven bij een uitzendbureau. Dan vertellen wij je alles over het werken via een uitzendbureau. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen voor een baan en kijken we naast jouw cv vooral ook naar jou. Op basis van dit gesprek gaan we op zoek in ons uitgebreide netwerk naar de perfecte baan voor jou.

Wanneer inschrijven bij een uitzendbureau slim is

Als uitzendkracht wordt je vaak ingehuurd tijdens piekperiodes bij bedrijven, ter vervanging van ziekte of bij zwangerschapsverlof. De werkzaamheden zijn vaak tijdelijk. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering wellicht beter bij je. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Interessant? Inschrijven bij een uitzendbureau is heel eenvoudig.

Zo kunnen wij je helpen:

Schrijf je direct in of neem contact op. Wij helpen je graag met het vinden van een baan op basis van uitzenden. Neem ook een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod.
Alexander Meijers

Vragen over inschrijven bij een uitzendbureau?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl