Bel mij terug!

Intercedent

Ben jij op zoek naar een intercedent?

De intercedent bij Talect bemiddelt tussen werkgevers en werknemers. Wij werven opdrachtgevers aan de ene kant en uitzendkrachten, flexwerkers en gedetacheerden aan de andere kant. Ben jij een werkgever en wil je vacatures vullen? Of ben jij een werknemer die op zoek is naar een baan? De intercedent van TALECT brengt jullie graag met elkaar in contact!

Wie zijn wij?

Select your talent, dat is wat we zeggen en wat we doen bij TALECT. Als intercedent zijn we elke dag weer op zoek naar nieuw talent. Onze intercedenten hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben we een loopbaanadviseur, een sales expert, een internationale intercedent, een coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een collega die gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding.

Onze vacatures

Ons netwerk van opdrachtgevers is zeer uitgebreid en daarom hebben we veel vacatures beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Wij bemiddelen tussen onze opdrachtgevers (de werkgevers) en de werknemers (dat ben jij misschien wel). Ons talent is om de juiste personen bij elkaar te brengen. Wat is jouw talent? Daar komen we graag achter aan de hand van een gesprek. We gaan met beide partijen in gesprek om te kijken of het een match is. Het kan natuurlijk voorkomen dat het geen goede match is, maar dan nemen we later contact op als we denken dat er wel een match is voor jou.

Hoe kunnen wij je helpen als intercedent?

Als je op zoek bent naar een intercedent kun je bij TALECT terecht. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Alexander Meijers

Vragen over ons?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl