Bel mij terug!

Interimbureau

Het interimbureau uit IJsselstein

Ben jij op zoek naar een interimbureau? Bij TALECT ben je in goede handen! Wij hebben veel ervaring met werving en selectie. Als interimbureau zorgen we ervoor dat de juiste talenten op de juiste plaats komen. Je kunt bij ons terecht als werkgever of als werknemer.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, het interimbureau met oog voor talent. Wij selecteren kandidaten voor onze opdrachtgevers. Daarbij kijken we niet alleen naar het cv en de papieren die deze kandidaten bezitten, maar kijken we verder. Wat wil je precies in je baan? Ben je een 9 tot 5 type? Of wil je graag meer flexibiliteit? Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wie je bent en wat je wensen en behoeften zijn. Als interimbureau blijven we net zo lang zoeken totdat we de perfecte match hebben gevonden.

Openstaande vacatures

Het is belangrijk dat de juiste personen op de juiste plek komen, dat is voor werkgever en werknemer het best. Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet gelijk een match hebt gevonden, maar niet getreurd wij houden je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en nemen contact met je op wanneer er een vacature of een kandidaat beschikbaar komt. Ons interimbureau is gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Kijk snel of je jouw ideale baan hierbij ziet staan.

Op zoek naar een interim opdracht

Zoek je een interim opdracht of zoek je meer iets voor vast? Bij TALECT houden we van maatwerk. Daarom kun je bij ons interimbureau terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering via ons interimbureau wellicht beter bij je. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat in jouw nieuwe job. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij je helpen als interimbureau?

Ben jij werkgever of werknemer en op zoek naar een interimbureau? Wij hebben ervaren consultants die veel kennis hebben van de markt en van de kandidaten. Wij stoppen niet voordat we de perfecte match gevonden hebben. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over ons?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl