Bel mij terug!

Intermediair

De intermediair uit IJsselstein

Als intermediair bemiddelt TALECT tussen werkgevers en werknemers. Wij werven opdrachtgevers aan de ene kant en uitzendkrachten, flexwerkers en gedetacheerden aan de andere kant. Ben jij een werkgever en op zoek naar het juiste talent? Of ben jij werknemer die op zoek is naar een nieuwe baan? TALECT brengt jullie graag met elkaar in contact!

Wie zijn wij?

TALECT is niet zomaar een intermediair, maar een intermediair met oog voor talent. En de enige intermediair in IJsselstein. Wij hebben ervaren en deskundige consultants die kennis hebben van de markt en van de kandidaten. Als intermediair zijn we elke dag weer op zoek naar nieuw talent. Onze consultants hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben we een loopbaanadviseur, een sales expert, een internationale georiënteerde intercedent, een coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een collega die gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding. Door de brede kijk die onze consultants hebben, kunnen ze de juiste personen aan elkaar verbinden.

Intermediair met breed netwerk

Ons netwerk van opdrachtgevers is zeer uitgebreid en daarom hebben we veel vacatures beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in technische, logistieke, financiële, administratieve en commerciële vacatures. Ons talent is om de juiste personen bij elkaar te brengen. Om je het best van dienst te kunnen zijn, gaat één van onze intermediairs graag met jou in gesprek om je te leren kennen en om te kijken naar jouw wensen en behoeften. Waar ben je naar op zoek? Op basis daarvan gaan we kijken of wij een match hebben. Wij kijken verder dan alleen een cv en we denken met jou mee in oplossingen. Je kunt bij ons terecht op basis van uitzenden, flexwerken of detachering, maar we kunnen ook bemiddelen voor een vaste baan.

Hoe kunnen wij je helpen als intermediair?

Als je op zoek bent naar een intermediair kun je bij TALECT terecht. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste baan of nieuw talent. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Alexander Meijers

Vragen over ons als intermediair?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl