Bel mij terug!

Job in de regio

Ben jij op zoek naar een job in de regio IJsselstein?

Jij bent op zoek naar een job in de regio. Je wilt lekker in de buurt werken en misschien zelfs wel op de fiets er naartoe. Maar wat zoek je precies? Werk voor tijdelijk of vast, voor een langere of korte periode? Kortom: waar begin je met zoeken? Zeker als je recent bent afgestudeerd kan het moeilijk zijn om een baantje te vinden. Inschrijven bij een werving- en selectiebureau kan dan een goed idee zijn.

Wie zijn wij?

Welkom bij TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein en omgeving. Je kunt bij ons onder meer terecht als je op zoek bent naar een job in de regio Utrecht. We hebben veelal openstaande financiële, commerciële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Daarnaast vind je op onze site ook geregeld vacatures uit andere branches. Het vinden van werk valt niet altijd mee. Zeker wanneer je pas je diploma hebt gehaald kan het een uitdaging zijn om je eerste baan te vinden. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hier gaan we dieper in op jouw wensen en ambities. We kijken hierbij  niet alleen naar jouw cv, maar vooral ook naar jou. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen talent heeft. Jouw kwaliteit komen natuurlijk pas het beste ui de verf wanneer je wordt ingezet op een plek die bij je past. Bij het zoeken naar een (nieuwe) baan wil je dus eigenlijk een fijne plek waar jij je goed voelt. Je bent er immers bijna elke dag mee bezig. Op basis van het gesprek helpen wij je graag met het vinden van een baan die perfect bij jou past! 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Of je nu op zoek bent naar tijdelijk of vast werk, bij TALECT houden we van maatwerk. Het is daarom mogelijk om te werken als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Kies je om te werken op basis van uitzending, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is flexibeler dan een arbeidscontract en je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Zoek je meer langlopende projecten, dan is detachering wel wat voor jou. Kijk vooral bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elke persoon is uniek en het is dan ook elke keer weer een uitdaging om de juiste talenten op de juiste plaats te zetten. Vind je het lastig om zelf op zoek te gaan? TALECT helpt je met plezier bij jouw zoektocht naar de ideale baan. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl