Bel mij terug!

Job vacatures

Bij TALECT hebben wij diverse job vacatures! Wij helpen je om jouw droombaan te vinden óf de perfecte kandidaat te matchen met onze opdrachtgever.

Ben jij op zoek naar een job vacature dat het best bij past en bij jou in de regio? TALECT heeft diverse openstaande vacatures in verschillende branches. Zo hebben wij financiële vacatures, commerciële, technische vacatures en nog veel meer! Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jij wilt. Door onze persoonlijke aanpak leren we je echt kennen, zodat we een nog betere match hebben! 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau met verschillende job vacatures. Niet alleen staan wij klaar voor de kandidaat om een droombaan te vinden, maar ook voor opdrachtgevers verbinden wij werkgevers en werknemers. Wij zijn actief in onder andere IJsselstein, Nieuwegein, Utrecht en omgeving. Dus, heb jij een droombaan gevonden, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? TALECT helpt graag om jou hierin te begeleiden. 

Onze werkwijze

Voor onze opdrachtgevers vervullen wij openstaande vacatures. Wij kijken dan wat er zoal nodig is en welke kandidaat hier het best bij past. Wij gaan altijd in gesprek met een kandidaat, zodat we ook daadwerkelijk kunnen bepalen of hij of zij passend is voor de functie. De kandidaat kan dan op verschillende manieren in dienst gaan, zoals vast bij de werkgever, als detachering of als uitzendkracht. Wanneer je als kandidaat op zoek bent naar een baan, dan kan je je inschrijven bij ons. Om je beter te leren kennen nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin is niet alleen je cv van belang, maar willen we jou als persoon leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we onder andere je wensen en behoeften en kijken we welke vacatures goed bij jou aansluiten.  

Breed netwerk 

Niet alleen zijn wij bekend in IJsselstein, maar komen we ook nog veel verder. Dus, heb jij een baan gevonden bij jou in de buurt? Dan kunnen we altijd kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina en bekijk onze openstaande vacatures. Zie je geen vacature die bij jou past? Schrijf je in  zodat we je altijd kunnen bellen om je op de hoogte te houden wanneer er nieuwe vacatures binnenkomen. 

Contact

Wil je meer informatie over onze diensten en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. TALECT helpt je graag! 

 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl