Bel mij terug!

Job zoeken

Wil jij een nieuwe job zoeken?

Werk voor tijdelijk of vast. Voor een langere of korte periode. Waar begin je met zoeken? En wat zoek je precies? Vooral als je net afgestudeerd bent, kan het best lastig zijn om een eerste baan te vinden. Inschrijven bij een werving- en selectiebureau kan dan een goed idee zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein en omgeving. Bij ons kun je terecht voor een passende job bij interessante werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, logistieke vacatures en technische vacatures. Natuurlijk vind je ook regelmatig vacatures op onze site uit andere vakgebieden. Een nieuwe job zoeken valt niet altijd mee. Wij nodigen je daarom graag uit voor een gesprek, zodat we weten wat jouw wensen en ambities zijn. We kijken hierbij niet alleen naar jouw cv, maar vooral ook naar jou. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft en dat deze het best tot zijn recht komt wanneer het op de juiste plek wordt ingezet. Bij het zoeken naar een nieuwe job zoek je dus eigenlijk naar een fijne plek waar jij je goed voelt. Je bent er immers bijna elke dag mee bezig. Door het gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen, helpen wij je met het vinden van die passende job. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Zoek je een tijdelijke job of zoek je meer iets voor vast? Bij TALECT houden we van maatwerk. Daarom kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering wellicht beter bij je. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat in jouw nieuwe job. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elke persoon is anders en daarom is het elke keer weer een uitdaging om de juiste talenten op de juiste plaats te zetten. Wij helpen je graag om dé perfecte job te zoeken.  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl