Bel mij terug!

Logistiek

Bij Talect vind je werk in de Logistiek

Ben jij een logistiek talent en op zoek naar een nieuwe baan in de logistiek? TALECT is het werving- en selectiebureau dat je helpt met de zoektocht naar functies in de logistieke sector. Wij hebben een groot aantal logistieke vacatures beschikbaar, dus de kans is groot dat er ook iets voor jou bij zit!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, het werving- en selectiebureau dat oog heeft voor talent. Ons kantoor is gevestigd in IJsselstein. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio Utrecht en omgeving. Wij zijn elke dag weer op zoek naar logistiek talent voor onze opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben een groot netwerk opgebouwd aan opdrachtgevers, daardoor zijn er diverse logistieke vacatures beschikbaar. Van internationale organisaties met uitdagende logistieke processen tot kleine familiebedrijven waar je in een hecht team terecht komt. Laat ons weten wat jouw wensen en behoeften zijn voor je nieuwe baan en wij gaan voor je aan de slag. Bij TALECT vinden we het belangrijk dat talent op de juiste plek terecht komt en dat het talent ook goed benut gaat worden binnen een bedrijf. Neem vast een kijkje tussen onze vacatures in de logistiek, misschien zit er iets voor je tussen!

Uitzenden, detacheren of vast werk

Zoek je een senior functie als projectleider Planning of wil je als magazijnmedewerker aan de slag? Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat voor logistiek werk je precies zoekt. We kijken daarbij niet alleen naar jouw cv, maar vooral naar de persoon daarachter. Wie ben jij? Waar ben je goed in? Waar ga jij van stralen? Je kunt bij ons op basis van uitzenden of detachering werken, maar we kunnen je ook bemiddelen naar vast werk. Het maakt voor ons niet uit of je al jaren werkervaring hebt in de logistiek of net van school afkomt, wij helpen je graag met de zoektocht naar logistiek werk!

Logistieke vacatures

Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven en daardoor hebben we veel vacatures beschikbaar. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, technische en logistieke vacatures. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat in jouw nieuwe job. We hebben o.a. vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Mocht er nu niets voor je tussen zitten, niet getreurd. Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op als er iets nieuws beschikbaar komt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil je meer informatie over onze diensten of over onze beschikbare vacatures in de logistiek? Laat je terugbellen! Of schrijf je direct in als werkzoekende dan gaan wij aan de slag. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze logistieke vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl