Bel mij terug!

Logistiek medewerker vacature

Logistiek medewerker vacatures uit omgeving ijsselstein

Ben je op zoek naar een baan als logistiek medewerker of magazijn medewerker? Dan zit jij waarschijnlijk graag op de heftruck en vind je het leuk om orders te picken of inkomende en uitgaande goederen netjes op voorraad te zetten en verzendklaar te maken. Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte werkplek in de logistieke sector.

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau met oog voor talent. Wij hebben regelmatig logistieke vacatures. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, van internationale bedrijven met uitdagende logistieke processen tot aan kleine familiebedrijven waar je samenwerkt binnen een klein en hecht team. Dat maakt iedere vacature voor logistiek medewerker uniek. Onze consultants komen allemaal uit IJsselstein. Wij hebben in deze regio, en daarbuiten, een groot netwerk en gaan graag op zoek naar jouw ideale baan in de logistiek. We leren je daarom graag kennen, om te horen wat jouw wensen en talenten zijn. Wat ons bijzonder maakt is dat we niet alleen naar het cv kijken, maar naar de persoon achter het cv, want een papiertje zegt ook niet alles. Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden wat daadwerkelijk past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Bekijk onze logistieke vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures voor logistiek medewerker. Wanneer je niet direct een functie voor logistiek medewerker of magazijnmedewerker ziet die bij jou past, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vergeet jezelf niet in te schrijven als werkzoekende. Vind je wel een toffe vacature, solliciteer dan direct.

Voor werkgevers

Heb je een vacature open staan voor logistiek medewerker of magazijn medewerker? Ben je op zoek naar nieuw talent ter uitbreiding van het team of ter vervanging van de huidige logistiek medewerker? Misschien heb je zelf geen tijd om te werven of heb je er geen ervaring mee. Geen nood. Wij gaan graag voor jou op zoek naar de ideale kandidaat.

TALECT denkt mee in HR-oplossingen

We maken graag persoonlijk kennis met onze opdrachtgevers, zodat we een goed beeld krijgen van het bedrijf en de wensen. Aan de hand daarvan kunnen we de juiste kandidaten selecteren voor de vacatures van onze opdrachtgevers. Onze consultants zijn ervaren en hebben veel kennis van de markt en de kandidaten. Zelfs in de tijd van een krappe arbeidsmarkt vinden we de perfecte match! Wij hebben een groot netwerk in IJsselstein en daarbuiten en gaan graag op zoek naar jouw ideale kandidaat voor de functie van logistiek medewerker. Wat ons bijzonder maakt, is dat we niet alleen naar het cv kijken, maar naar de persoon achter het cv. We weten wat de talenten van onze kandidaten zijn en soms zijn die groter dan het cv doet vermoeden.

Wij plaatsen niet zomaar een logistieke vacature

Wij doen eerst een gedegen doelgroep analyse. Hierdoor weten we precies hoe we de ideale kandidaat voor deze logistieke functie kunnen bereiken en motiveren. We kijken per opdracht welk kanaal en welk middel nodig is om onder de aandacht te komen van de ideale profielen. Wij schrijven of herschrijven jouw vacaturetekst, zodat deze uniek is, beter gevonden wordt en de ideale kandidaat aanspreekt. De kans van slagen is hierdoor vele malen groter. Wil je meer weten over onze diensten of wil je weten of we een geschikte kandidaat hebben voor de functie van logistiek medewerker? Neem contact met ons op of laat je terugbellen!

 

Alexander Meijers

Vragen over vacatures voor logistiek medewerker?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl