Bel mij terug!

Logistiek werk

Ben je op zoek naar logistiek werk?

Het vinden van een leuke en passende baan is vaak een tijdrovende klus. Er is momenteel veel keuze, maar dat maakt de zoektocht er niet altijd makkelijker op. TALECT helpt je graag met het vinden van logistiek werk dat perfect bij jou past!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, het werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wij gaan graag met je in gesprek om te horen wat voor logistiek werk je precies zoekt. Zoek je bijvoorbeeld een senior functie als projectleider Planning of wil je als magazijnmedewerker aan de slag? Bij een internationaal bedrijf met uitdagende logistieke processen of liever een klein familiebedrijf waar je samenwerkt binnen een klein en hecht team? Wij streven ernaar om logistiek werk te vinden dat daadwerkelijk past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Uitzenden, detacheren of vast werk

Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft, alleen niet iedereen benut dit optimaal. Daarom willen we ervoor zorgen dat iedereen die bij ons aanklopt, dit wel gaat doen. Op die manier haal je immers de meeste voldoening uit je werk. Daarom gaan wij jou helpen om logistiek werk te vinden dat aansluit bij jouw talent. Dit doen wij door niet alleen naar je cv te kijken, maar naar jou als persoon achter dat cv. Je kunt bij ons op basis van uitzenden of detachering werken, maar we kunnen je ook bemiddelen naar vast werk. Het maakt voor ons niet uit of je al jaren werkervaring hebt in de logistieke sector of net van school afkomt, wij helpen je graag met de zoektocht naar logistiek werk!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem alvast eens een kijkje bij onze logistieke vacatures. Misschien vind je daar al logistiek werk dat bij jou past. Zit er geen passende vacature tussen op dit moment, neem dan toch contact met ons op. Zodra wij wél een match tegenkomen, nemen we contact met je op. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl