Bel mij terug  

Logistieke vacatures

Logistieke VACATURES BIJ JOU IN DE BUURT!

Of je nu net van school komt of al 10 jaar werkervaring hebt als logistiek medewerker, bij Talect staan we altijd open voor een kennismaking. Het gaat bij ons niet alleen om de juiste papieren of certificaten. Wij kijken naar jou als mens. En naar jouw talenten. Wat past er goed bij jou en waar wordt jij gelukkig van? Elk bedrijf is anders en als we weten wie jij bent, kunnen we goed met je meedenken wat voor soort bedrijf het beste bij jou past.

Een baan in de buurt 
De banen die wij hebben, zijn veelal in de omgeving van IJsselstein. Woon je hier in de buurt? Dan is er een grote kans dat jij straks lekker op je fiets naar je nieuwe baan kan gaan. Uiteindelijk houd je naast een baan die bij je past ook nog eens meer vrije tijd over. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor logistiek medewerkers.

Verschillende type bedrijven
Bij ons vind je vacatures voor logistiek medewerkers voor verschillende typen bedrijven. Zo zal het ene bedrijf erg groot zijn, waar je bij een ander bedrijf met een veel kleiner aantal mensen werkt. Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden wat daadwerkelijk bij jouw persoonlijkheid past.

Openstaande vacatures 
Hieronder vind je een selectie van onze vacatures voor een logistiek medewerker. Het merendeel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein of omgeving, maar een bedrijf wat verder buiten IJsselstein kan er ook tussen staan. Wanneer je niet direct een functie als logistiek medewerker ziet die bij jou aansluit, kun je altijd nog contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk onder de bedrijven in de omgeving IJsselstein. Misschien kunnen wij in een later stadium alsnog jouw functie als logistiek medewerker invullen binnen een bedrijf wat bij jou past.

Alexander Meijers

Vragen over onze logistieke vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl