Bel mij terug!

Logistieke vacatures

Logistieke vacatures bij jou in de buurt!

Of je nu net bent afgestudeerd of al 10 jaar werkervaring hebt als logistiek medewerker, wij helpen jou graag aan een nieuwe logistieke baan. Bij TALECT kijken we verder dan je cv. Het gaat bij ons niet altijd om de juiste papieren of certificaten. Wij kijken naar jouw talenten en naar jou als mens.

Wat voor logistieke werkomgeving past goed bij jou en waar word jij gelukkig van? We willen tenslotte dat je voor de lange termijn aan de slag kunt bij het bedrijf dat het beste bij jou past.

Een baan in de buurt

Wat voor banen je bij ons vindt? Veelal zijn ze in de omgeving van IJsselstein. Als je in de buurt woont, is de kans groot dat jij niet meer in de file hoeft te staan en elke dag lekker op de fiets naar je nieuwe baan rijdt  Zo houd je ook nog eens vrije tijd over. Een goede werk-/privé-balans vinden wij namelijk belangrijk. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor logistiek medewerkers.

Verschillende type bedrijven

Bij ons vind je vacatures voor logistiek medewerkers voor verschillende typen bedrijven. Van een internationaal bedrijf met uitdagende logistieke processen tot aan kleine familiebedrijven waar je samenwerkt binnen een klein en hecht team.  Wij streven ernaar om een bedrijf te vinden wat daadwerkelijk past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Openstaande logistieke vacatures

Hieronder vind je een selectie van onze vacatures voor een logistiek medewerker. Het merendeel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein of omgeving, maar een bedrijf wat verder buiten IJsselstein kan er ook tussen staan. Wanneer je niet direct een functie als logistiek medewerker ziet die bij jou aansluit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk bij diverse bedrijven in de omgeving IJsselstein. Graag gaan we voor je op zoek naar een logistieke functie bij een bedrijf dat bij jou past.

 

Alexander Meijers

Vragen over onze logistieke vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl