Bel mij terug!

Loopbaan begeleider

Ben jij tevreden over je huidige carrière? Of heb je meer het gevoel dat het begint te kriebelen om aan iets niets te beginnen? Met een loopbaan begeleider van TALECT ga jij op zoek naar een baan die past bij jouw persoonlijkheid, ambities en talent!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Ken je het gezegde wie een goede baan heeft, hoeft nooit meer te werken? Een groot deel van je tijd, zul je met je werk bezig zijn. Daarom is het van belang dat je iets vindt waar je graag bent en waar je werkzaamheden kunt uitvoeren die je met plezier doet en waar je goed in bent. Soms kan het voorkomen dat dit in je huidige werk niet meer het geval is. In zo'n situatie kan een loopbaan begeleider je helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging door met je in gesprek te gaan over je wensen en verwachtingen. Op basis van deze informatie helpen wij jou om je loopbaan een nieuwe boost te geven. Door ons brede, uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, hebben we veel verschillende openstaande vacatures. Wie weet zit jouw nieuwe droombaan er wel tussen! 

Loopbaan keuzes

Iedereen zou wel graag een succesvolle loopbaan willen. Toch heeft een succesvolle loopbaan voor ieder persoon een andere betekenis. Zo heeft de één bijvoorbeeld veel ambities en wil hij/zij doorgroeien naar de hoogste functie en vindt de ander het voornamelijk belangrijk om plezier op het werk te hebben. Welke keuzes je maakt in je loopbaan, kunnen grote invloed hebben op je verdere werkzame leven. Daarom wordt er bij sollicitaties ook vaak gevraagd naar een gat in je cv of waarom je ervoor kiest om een uitstapje te maken naar een andere functie. Wij helpen je graag bij de voorbereiding op dit soort situaties. 

Loopbaan begeleider

Select your talent. Dat is wat we bij TALECT doen. Dag in dag uit en met een grote glimlach. Iedereen in het team heeft zijn eigen expertise. We hebben bijvoorbeeld niet alleen een loopbaan begeleider in huis, maar ook een sales expert, een internationale intercedent, persoonlijke ontwikkelingscoach en een collega die specialist is in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben jij toe aan iets nieuws en zou je graag een gesprek willen met onze loopbaan begeleider? Of wil je meer informatie over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn we te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wil je onze Loopbaan Scan gebruiken? Lees hier meer. 

Loopbaan Scan

Alexander Meijers

Hulp nodig van een loopbaan begeleider?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl