Bel mij terug!

Loopbaan

Een succesvolle loopbaan, dat willen we allemaal!

Ben jij tevreden over je huidige loopbaan? Of ben je toch wel toe aan iets anders, of iets nieuws? TALECT begeleidt je met het vinden van een baan die past bij jouw persoonlijkheid en bij je ambities!

Wie zijn wij?

TALECT is het werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou kunnen helpen met je loopbaan. Er wordt wel eens gezegd, wie een goede baan heeft, hoeft nooit meer te werken. Daarom is het zo belangrijk dat je werk een plek is waar je graag bent en dat de werkzaamheden dingen zijn die je graag doet. Om erachter te komen wat jij graag doet en waar je goed in bent, plannen we graag een gesprek met je in. Aan de hand daarvan kunnen wij je helpen om jouw loopbaan een nieuwe boost te geven. Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers en wie weet zit daar wel jouw nieuwe werkgever tussen!

Loopbaan keuzes

Een succesvolle loopbaan, dat willen we allemaal. Voor ieder van ons heeft dit echter een andere betekenis. De een is ambitieus en wil graag doorgroeien tot de hoogst mogelijke functie, een ander vindt het vooral belangrijk dat hij/zij gelukkig is in het werk. We weten wel dat de keuzes die je in je loopbaan maakt, van grote invloed kunnen zijn op je verdere werkzame leven. Bij een sollicitatiegesprek vraagt men namelijk altijd naar dat ene gat op je cv, niet naar alle ervaring die je daaromheen hebt opgedaan. Of ze willen weten waarom je een uitstapje hebt gemaakt naar een andere functie. Wij helpen je graag met de keuzes die je maakt bij de volgende stap in jouw loopbaan.

Loopbaanadviseur

Select your talent, dat is wat we doen bij TALECT. Als intercedent zijn we elke dag weer op zoek naar nieuw talent. Onze consultants hebben ieder hun eigen specialisme. Zo hebben we een loopbaanadviseur, een sales expert, een internationale intercedent, een coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en een collega die gespecialiseerd is in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding. Onze loopbaanadviseur denkt graag met je mee over jouw loopbaan. We nodigen je van harte uit om met haar in gesprek te gaan.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wil je in gesprek met onze loopbaan adviseur of heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij horen het graag van je! Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Wil je graag gebruik maken van onze Loopbaan Scan? Lees er meer over via onderstaande button.

Loopbaan Scan

Alexander Meijers

Vragen over je loopbaan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl