Bel mij terug!

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies helpt je om jouw weg te vinden in je carrière

Het inschakelen van een loopbaanadviseur kan erg nuttig zijn als je bijvoorbeeld net klaar bent met je studie en een baan zoekt, maar nog niet precies weet in welke richting je werkzaam wilt zijn. Of als je een carrièreswitch wilt maken en wilt sparren over de opties. Maar ook als je begeleiding zoekt bij een outplacement na ontslag of bij een re-integratietraject. Kortom, in welke fase je carrière zich ook bevindt, zo’n loopbaanadvies kan erg nuttig zijn.

Wat zijn je interesses en waar liggen je kwaliteiten? Welke competenties heb je in huis en hoe kun je die inzetten in je loopbaan? Een goed loopbaanadvies geeft je inzicht in je persoonlijkheid, interesses en wensen. Als de koers die jij wilt varen eenmaal duidelijk is, helpt onze loopbaanadviseur je om te bepalen welke job het beste bij je past.

Wie zijn wij?

TALECT is het werving- en selectiebureau met oog voor talent. En met oog voor talent bedoelen we dat we verder kijken dan het cv. Ons loopbaanadvies bestaat uit een aantal stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we graag horen wat je wil en wat je talenten zijn. Indien nodig doen we een persoonlijkheids-, interesse- en/of beroepskeuzetest. Of een loopbaanscan. Dit geeft inzicht in de weg die jij het beste kunt bewandelen. Aan de hand daarvan kunnen wij je loopbaanadvies geven. We bespreken met je welke eerste stap je kunt zetten om je doel te bereiken, waar je jouw droombaan kunt vinden en welke competenties je nog bij moet spijkeren of welke studie je nog zou kunnen doen om alles uit jouw loopbaan te halen.

Ons doel is om het juiste talent te verbinden aan de juiste baan, zodat er een duurzame match ontstaat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij plezier in je werk hebt. 

Wat kunnen we voor je doen? 

Ben jij al toe aan loopbaanadvies? Onze loopbaanadviseur staat voor je klaar om de weg naar jouw ideale loopbaan uit te stippelen. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Laat je terugbellen  Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over loopbaanadvies?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl