Bel mij terug!

Loopbaanadviseur

Ben jij tevreden over je carrière? Of ben je inmiddels toe aan iets nieuws? Met een loopbaanadviseur van TALECT vind jij een baan die past bij jouw persoonlijkheid en ambities!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Er luidt een gezegde wie een goede baan heeft, hoeft nooit meer te werken. Het is daarom van belang dat je een baan vindt waar je graag bent en waar je werkzaamheden kunt uitvoeren die je graag doet. Om je te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging, gaat onze loopbaanadviseur graag met je in gesprek over wensen en verwachtingen. Aan de hand van deze informatie helpen we je om jouw loopbaan een nieuwe boost te geven. We hebben een breed, uitgebreid netwerk van opdrachtgevers met diverse openstaande vacatures. Wie weet zit daar wel jouw nieuwe werkgever tussen!

Loopbaan keuzes

We willen allemaal wel een succesvolle loopbaan. Toch heeft heeft een succesvolle loopbaan voor iedereen een ander betekenis. Zo is de één bijvoorbeeld ambities en wil graag doorgroeien naar de hoogste functie en wil de ander voornamelijk geluk vinden in zijn werk. De keuzes die je maakt in je loopbaan, hebben grote invloed op je verdere werkzame leven. Bij sollicitaties wordt er dan ook vaak doorgevraagd naar een gat op je cv of wordt er op in gegaan waarom je een uitstapje hebt gemaakt naar een andere functie. Wij helpen je graag om je voor te bereiden op dit soort situaties. 

Loopbaanadviseur

Select your talent. Dat is wat we doen bij TALECT, iedere dag opnieuw. Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen expertise. Zo hebben we niet alleen een loopbaanadviseur in huis, maar ook een sales expert, een internationale intercedent, een coach in persoonlijke ontwikkeling en een collega die is gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie en Employer Branding. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wil je een gesprek met onze loopbaanadviseur? Of wil je meer informatie over onze diensten? Wij horen graag van je. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn we te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wil je onze Loopbaan Scan gebruiken? Lees hier meer. 

Loopbaan Scan

Alexander Meijers

Hulp nodig van een loopbaanadviseur?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl