Bel mij terug!

Loopbaancoach

Ben jij op zoek naar een loopbaancoach?

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Het is dan wel zo fijn als je een baan hebt waar je met plezier naartoe gaat. Dat geluk heeft helaas niet iedereen. Ben je momenteel werkzoekende, heb je een baan die achteraf gezien toch niet helemaal aan je verwachting voldoet of wil je een carrièreswitch maken? In dit soort situaties kan een loopbaancoach jou helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau in IJsselstein. Naast dat wij ons bezig houden met de werving- en selectie van potentiële kandidaten voor onze opdrachtgevers, helpen wij mensen ook bij het zoeken van een nieuwe baan en voorzien we hen van advies. Onze loopbaancoaches begeleiden jou graag in dit, toch vaak moeilijke, proces. Een coach helpt je bij het ontdekken van jouw talenten, het achterhalen van wie je bent en wat jij een werkgever kan bieden. Daarnaast krijg je hulp bij het sollicitatieproces én bij je personal branding. Zo kun je jezelf beter presenteren richting je nieuwe werkgever en komt die nieuwe baan wel opeens heel dichtbij. Kortom: met de begeleiding van een coach geef je jouw loopbaan een boost! 

Heb je het gevoel dat je niet meer de voldoening uit je werk haalt die je graag zou willen zien? En wil jij jezelf ontwikkelen? Ga dan samen met een loopbaancoach aan de slag, bepaal hoe jij de toekomst voor je ziet en ga straks met plezier naar je nieuwe werk! 

Vacatures in de regio IJsselstein

Wij hebben regelmatig financiële, administratieve, commerciële of logistieke vacatures in de regio IJsselstein. Zoek je meer iets buiten de regio? We hebben een breed netwerk, dus ook buiten IJsselstein hebben we openstaande vacatures. Bijvoorbeeld in Oudewater, Vianen, Lopik of Vleuten-De Meern. Dus ook als je in de omgeving van Utrecht woont en graag wat dichter bij huis wilt werken helpt TALECT je graag. Heb je net je studie afgerond en heb je geen idee waar je moet beginnen? Samen met onze loopbaancoach kijk je welke bedrijven goed bij jou passen en waar je het meeste uit jezelf kunt halen. Zie je op het moment geen passende vacature? Dan kijken wij altijd of een ingang kunnen bieden bij een ander bedrijf uit ons netwerk. Neem dus gerust contact met ons op, ook als er niet direct iets tussen staat. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Zoek jij om wat voor reden dan ook een (nieuwe) baan en kun je dar wel wat hulp bij gebruiken? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over onze loopbaancoach?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl