Bel mij terug!

Medewerker

Ben je op zoek naar een nieuwe medewerker?

Wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte medewerker voor jouw bedrijf. Het kan lastig zijn om iemand te vinden die goed binnen het bedrijf past, zeker op deze krappe arbeidsmarkt. Want waar begin je met zoeken? Wij van TALECT helpen je graag met deze zoektocht.

Wie zijn wij? 

Als een medewerker de organisatie verlaat, promotie maakt of er onvoldoende mankracht is om een project tot een goed einde te brengen, is er behoefte aan recruitment. Wij van TALECT kunnen je daarbij helpen. Wij zijn een werving- en selectiebureau in IJsselstein. Als je bij ons een opdracht uitzet voor het werven van een nieuwe medewerker, maken we graag eerst kennis zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie en de cultuur binnen het bedrijf. Aan de hand daarvan kunnen wij kandidaten gaan selecteren. Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en ieder heeft zijn/haar eigen specialisme. Wij hebben toegang tot alle wervingskanalen en kunnen bij jouw zoekopdracht kijken welk middel ingezet moet worden om zoveel mogelijk onder de aandacht te komen bij de doelgroep waarin je zoekt. Wij doen de voorselectie en stellen alleen geschikte kandidaten voor die een match met de functie en het bedrijf hebben. Via ons brede netwerk van werkzoekenden hebben we snel een nieuwe medewerker voor je gevonden. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Ben je op zoek naar een medewerker of meerdere medewerkers en heb je hulp nodig? Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Laat je terugbellen 

Alexander Meijers

Vragen over de werving van medewerkers?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl