Bel mij terug!

Mijn loopbaan

Hoe ontwikkel ik mijn loopbaan?

"Hoe ga ik mijn loopbaan vorm geven?" of "Mijn loopbaan verloopt anders dan ik had gepland". Deze opmerkingen horen we vaker van kandidaten. Ze willen de regie terug over hun loopbaan en schakelen onze loopbaancoach in.

Als je net klaar bent met je studie of een carrière switch wilt maken, sta je voor belangrijke keuzes. Hoe ga je jouw loopbaan verder ontwikkelen? Welke richting ga je op? Welke vaardigheden heb je daar nog extra voor nodig? Het is heel fijn als je deze keuzes niet allemaal in je eentje hoeft te maken. 

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau met oog voor talent. Onze loopbaanadviseurs helpen je graag in je zoektocht naar (ander) werk. Wij doen niet alleen werving en selectie, maar ook loopbaanbegeleiding en -advies. Ons loopbaanadvies bestaat uit een aantal stappen. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we graag horen wat je ambities en talenten zijn. Indien nodig doen we een persoonlijkheids-, interesse- en/of beroepskeuzetest. Of onze loopbaanscan. Dit geeft inzicht in de weg die jij het beste kunt bewandelen. Aan de hand daarvan kunnen wij je loopbaanadvies geven. We bespreken met je welke eerste stap je kunt zetten om je doel te bereiken, waar je jouw droombaan kunt vinden en welke competenties je nog bij moet spijkeren of welke studie je nog zou kunnen doen om alles uit jouw loopbaan te halen.

Een goed loopbaanadvies geeft je inzicht in je persoonlijkheid, interesses en wensen. Als de koers die jij wilt varen eenmaal duidelijk is, helpt onze loopbaanadviseur je om te bepalen welke job het beste bij je past. Ons doel is om het juiste talent te verbinden aan de juiste baan, zodat er een duurzame match ontstaat. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij plezier in je werk hebt. 

Wat kunnen we voor je doen? 

Wil jij later kunnen zeggen: "Mijn loopbaan was succesvol?". Gun jezelf dan een loopbaan-APK. Onze loopbaanadviseur staat voor je klaar om de weg naar jouw ideale loopbaan uit te stippelen. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Laat je terugbellen  Schrijf je direct in! 

Alexander Meijers

Vragen over je loopbaan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl