Bel mij terug!

Nieuwe baan

Hoe vind je een nieuwe baan die bij je past?

Het vinden van een nieuwe baan kan soms best een uitdaging zijn. Waar begin je met zoeken? Wat wil je precies? We helpen je graag met het beantwoorden van al je vragen en gaan samen met jou op zoek naar een nieuwe baan die bij jou past!

De redenen voor het zoeken naar een nieuwe baan zijn vaak divers. De één wil doorgroeien, de ander zoekt een nieuwe baan door ontslag of je wilt gewoon compleet iets anders en je horizon verbreden. Wat jouw reden ook is, een nieuwe baan vind je niet zomaar. Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze loopbaancoach helpt je graag op weg met een loopbaanadvies. Je kunt met onze loopbaancoach sparren over jouw toekomst en je krijg inzicht in jouw persoonlijkheid, ambities en talenten. Een nieuwe baan zoeken wordt zo een stuk eenvoudiger. 

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein en omgeving. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe baan bij interessante werkgevers. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve en logistieke vacatures. Natuurlijk vind je ook regelmatig vacatures op onze site uit andere vakgebieden. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek als je je bij ons wilt inschrijven. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen voor een nieuwe baan en kijken we naast jouw cv vooral ook naar jou. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft en dat deze het best tot zijn recht komt wanneer het op de juiste plek wordt ingezet. Een baan is toch iets waar je goed op je plek moet zijn en waar je gelukkig van wordt, je bent er immers bijna elke dag mee bezig. Door het gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, helpen wij je met het zoeken naar een nieuwe baan die bij jou past. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of zoek je meer iets voor vast? Bij TALECT houden we van maatwerk. Daarom kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering wellicht beter bij je. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat in jouw nieuwe baan. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elke persoon is anders en daarom is het elke keer weer een uitdaging om de juiste talenten op de juiste plaats te zetten. Het zoeken naar een nieuwe baan is lang niet altijd eenvoudig en daarom willen wij graag helpen met dit hele proces. Wil jij meer informatie of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen doen?

Laat je terugbellen     Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over een nieuwe baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl