Bel mij terug!

Nieuwe baan zoeken

Een nieuwe baan zoeken is niet altijd makkelijk. Bij TALECT helpen we je graag!

Het kost tijd, een nieuwe baan zoeken en je moet er ook tijd voor vrijmaken. Waar begin je met zoeken en wat vind jij leuk om te doen? Om je bij deze zoektocht te helpen, staat er een team van professionals bij TALECT voor je klaar.

Je gaat een nieuwe baan zoeken, omdat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, je wilt graag doorgroeien, je hebt ontslag genomen of je wil even een hele andere kant op. Het maakt allemaal niet uit, bij TALECT kunnen we je ondersteunen om een nieuwe baan te vinden. Voor sommige mensen is het lastig om maar dé perfecte baan te vinden. Het is ook niet zo gedaan. Je moet een ge-update cv hebben, een motivatiebrief en soms nog wel een video waarin je over jezelf vertelt. Wij hebben een loopbaancoach die je hebt met een loopbaanadvies. Samen kunnen jullie sparren over jouw toekomst, je ambities en talenten. Zo ga je het zoeken naar een nieuwe baan nog eens leuk vinden! 

Wie zijn wij?

Wij van TALECT zijn een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wij hebben diensten voor werknemers en werkgevers. Door ons grote netwerken hebben wij verschillende vacatures in de logistiek, financiën, administratie of commercie. Op onze website vind je nog veel meer vacatures gericht op andere vakgebieden. Je kan je bij ons inschrijven voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we kijken waar jouw ambities liggen, wat jouw talenten zijn en in welke branche je het liefst wilt werken. Uiteraard kijken we ook naar je cv, maar vinden we het gesprek persoonlijk met jou belangrijker. Wij hopen dat we na het gesprek de procedure kunnen starten en een mooie baan voor je kunnen vinden. 

Werk op jouw manier

Bij TALECT bieden we werk aan op verschillende manieren. Wij hebben vacatures voor je om in vast dienstverband te gaan, maar ook via detachering of als uitzendkracht. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Als uitzendkracht krijg je een uitzendovereenkomst en deze is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt namelijk betaald voor het aantal uur dat je gewerkt hebt. Wij hebben niet alleen vacatures in IJsselstein, maar ook in Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern

Wij helpen je graag

Wil je graag direct starten met het zoeken naar een nieuwe baan? Laat ons helpen, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Onze werkwijze hangt natuurlijk ook af wat jij als persoon het liefst wil. Iedereen is anders en wij passen ons aan jouw wensen aan. Wil je je gegevens achterlaten, zodat wij contact met je opnemen? Laat je terugbellen of stuur alvast een sollicitatie dan kunnen wij kijken of we iets moois voor je hebben liggen. Schrijf je direct in en wie weet spreken we elkaar morgen al! 

Alexander Meijers

Vragen over het zoeken naar een nieuwe baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl