Bel mij terug!

Nieuwe uitdaging

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? TALECT helpt je graag om jouw droombaan te vinden en snel aan de slag te gaan!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bij TALECT helpen we je graag met een loopbaanadvies. Het is namelijk niet gemakkelijk om iets te vinden wat bij je past en wat je erg leuk vindt om te doen. Daarom staan wij voor je klaar en ontdekken we samen je talenten en kijken waar jouw ambities liggen. Op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging wordt zo een stuk makkelijker en leuker! 

Wie zijn wij?

TALECT is hét selectie- en wervingsbureau van IJsselstein en omstreken. Je bent bij ons aan het juiste adres voor nieuwe uitdagingen in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer commerciële, administratieve, financiële en logistieke vacatures. Daarnaast hebben wij ook regelmatig vacatures uit andere vakgebieden. Wij kijken graag samen naar een mogelijke optie waar jij kan starten! 

Onze werkwijze

Wanneer je je bij ons wilt inschrijven, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek ontdekken we waar jouw wensen liggen. Uiteraard is je cv ook belangrijk, maar wij willen jou als persoon leren kennen. Wij geloven dat iedereen talent heeft en dit tot zijn recht komt als dit op de juiste plaats wordt ingezet. Door naar jouw wensen te luisteren, helpen we naar de zoektocht voor de perfecte baan! 

Uitzenden, Detacheren of vast dienstverband

Bij TALECT houden we van maatwerk. Je kan bij ons terecht als uitzendkracht, voor vast dienstverband of via detachering. Wanneer je ervoor kiest om op basis van uitzending te werken, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Deze overeenkomst is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Voor wat langere projecten kan je kiezen voor detachering. Bekijk ons vacatureaanbod. Wij hebben regelmatig vacatures in Nieuwegein, IJsselsteinBenschop, UtrechtLopik, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Wij helpen graag

Een nieuwe uitdaging vinden is soms moeilijker dan je denkt en daarom helpen wij je in deze zoektocht! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Laat je terugbellen of Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over een nieuwe uitdaging?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl