Bel mij terug!

online solliciteren

Op onze vacatures kun je direct online solliciteren!

Online solliciteren is tegenwoordig heel normaal. Het werkt snel en eenvoudig. Wanneer je een online vacature ziet, kun je met één druk op de knop solliciteren. Ook bij TALECT kan dit heel gemakkelijk. Bekijk ons diverse aanbod van vacatures en solliciteer direct!

Online solliciteren kan via e-mail of via de solliciteer button die onder onze vacatures staat. Vul je persoonlijke gegevens in, upload jouw cv en schrijf een korte motivatie. We zien jouw online sollicitatie graag tegemoet.

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau met een groot netwerk en een divers aanbod van vacatures. Bij ons kun je heel eenvoudig online solliciteren. Wil je hulp bij het solliciteren? Dat is ook mogelijk! We maken graag persoonlijk kennis met je. Dan bespreken we jouw wensen en ambities en kijken we naar je persoonlijkheid. Wat ons bureau zo bijzonder maakt is dat we verder kijken dan alleen het cv. We gaan liever op zoek naar jouw talent, zodat we inzicht krijgen in wie jouw potentiële nieuwe werkgever kan worden. Onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat we je met succes kunnen helpen. Mocht er geen passende vacature voor je bij staan op de website dan kunnen we je wel een ingang bieden bij bedrijven waar jij graag zou willen werken. 

Waar moet je op letten bij online solliciteren?

Voor online solliciteren gelden dezelfde vuistregels als voor traditionele sollicitaties per brief. Voorkom spelfouten, benoem vooral je sterke eigenschappen en maak van jouw motivatiebrief geen opsomming van je cv. Zorg daarnaast bij online solliciteren dat jouw sollicitatie niet anoniem in de overvolle mailbox van de HR-manager verdwijnt. Geef in het onderwerp duidelijk aan dat het om een sollicitatie gaat en op welke vacature of vacaturenummer je solliciteert. Vermijd typische e-mail taal en schrijf in correcte volzinnen. Laat emoticons achterwege. Zet de tekst niet in de e-mail, maar stuur je cv als bijlage mee. Liefst in pdf vorm zodat er niets mis kan gaan met de opmaak of inhoud. En tot slot, wees kort en bondig, want het bedrijf krijgt meerdere sollicitaties en scant jouw cv en brief vaak in slechts 10 seconde. Dan kun je maar beter zorgen dat je opvalt. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij online solliciteren en heb je daar hulp bij nodig? Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Laat je terugbellen     Schrijf je direct in! 

Alexander Meijers

Vragen over online solliciteren?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl