Bel mij terug!

Op zoek naar een baan

Jij bent op zoek naar een (nieuwe) baan

Zoek je tijdelijk werk of een vaste baan? En voor een langere of korte periode? Waar begin je eigenlijk met zoeken? Zeker als je net bent afgestudeerd kan het best lastig zijn om een baan te vinden. Jezelf inschrijven bij een werving- en selectiebureau kan dan een goed idee zijn.

Wie zijn wij?

Bij TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein, kun je terecht voor een passende baan bij boeiende werkgevers. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve en logistieke vacatures. Uiteraard zijn er ook regelmatig vacatures uit andere branches op onze site te vinden. Wil je je bij ons inschrijven, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. In dit gesprek kun jij je wensen en behoeften voor een nieuwe baan. Hierbij kijken we natuurlijk naar je CV en behaalde diploma’s, maar we vinden het ook belangrijk om verder te kijken dan dat. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen talent heeft en dat dit talent het best tot zijn recht komt wanneer het op de juiste plek wordt ingezet. Je bent immers elke dag met je baan bezig, dus het is belangrijk dat je er energie uit haalt en er gelukkig van wordt. Door het gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw verwachtingen, helpen wij je met het zoeken naar de ideale baan.

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Zoek je een tijdelijke baan of meer iets voor vast? Wij van TALECT houden van maatwerk. Je kunt daarom bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor een vast dienstverband. Ga je op basis van uitzenden werken, dan krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Zoek je meer een langlopend project, dan is detachering wellicht interessant. Neem vooral een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elk persoon is uniek. Daarom is het elke keer een uitdaging om het juiste talent op de juiste plaats te zetten. De zoektocht naar de ideale baan is lang niet altijd eenvoudig. We helpen je dan ook graag tijdens dit proces. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over een nieuwe baan?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl