Bel mij terug!

Op zoek naar werk

Ben jij op zoek naar (nieuw) werk?

Zoek je tijdelijk of vast werk? Voor een lange of korte periode? En waar start je zoektocht eigenlijk? Zeker als je net je diploma hebt gehaald, maar ook als je zoekt naar een nieuwe uitdaging kan het lastig zijn om werk te vinden. In dat geval kun je jezelf inschrijven bij TALECT. Wij helpen je graag bij het zoeken van (nieuw) werk!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Bij ons kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een passende baan, maar het lastig vindt om juiste werkgever te vinden. TALECT heeft onder meer vaak openstaande vacatures in financiële, commerciële, administratieve en logistieke branches. Behoor jij niet tot één van deze vakgebieden? Geen paniek! Doordat we een breed netwerk hebben van verschillende opdrachtgevers, hebben we ook regelmatig openstaande vacatures in andere werkvelden. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar (nieuw) werk? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vinden we het uiteraard belangrijk om te kijken naar je cv en behaalde diploma's, maar we kijken nog liever naar wat jouw wensen en behoeften zijn. Wij weten namelijk zeker dat iedereen talent heeft en dat dit talent pas goed tot zijn recht kan komen als het op de juiste plek wordt ingezet. Je zult immers een groot gedeelte van je tijd met je baan bezig zijn, dus is het van belang dat je hier energie, maar vooral ook plezier uithaalt. Ons doel is dan ook om jou te koppelen aan jouw ideale baan. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of heb je liever meer vastigheid? Bij TALECT leveren we maatwerk. Daarom kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor een vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst. Dit is wat flexibeler dan een arbeidscontract. In dit geval krijg je betaald voor het aantal uur dat je werkt. Als je meer op zoek bent naar een langlopend project, kan detachering interessant zijn. Kijk vooral eens bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons jouw voorkeur weten. We hebben regelmatig vacatures in onder meer IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Utrecht, Vianen, Oudewater, Montfoort, Houten en nog veel meer. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elk persoon is anders. Het is daarom ook elke keer opnieuw een uitdaging om het juiste talent op de juiste plaats te zetten. De zoektocht naar een droombaan is lang niet altijd eenvoudig. Daarom helpen we je graag tijdens dit proces. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen doen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over nieuw werk?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl