Bel mij terug!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie kan heel zinvol zijn

Heb jij een leuk bedrijf op het oog waar je graag zou willen werken? Maar hebben ze geen vacatures open staan? Stuur een open sollicitatie. Of stuur hem naar ons. Dan brengen wij je in contact.

Een open sollicitatie betekent dat je 'ongevraagd' solliciteert. Je reageert dus niet op een advertentie of een openstaande vacature. Voordeel hiervan is dat je opvalt. Je komt immers niet op een stapel terecht, want waarschijnlijk ben je de enige op dat moment die een brief stuurt. Je laat zien dat je gemotiveerd en enthousiast bent om bij dit bedrijf te gaan werken en assertief. En de werkgever, die heeft er ook voordeel van, want die hoeft geen sollicitatieprocedure te starten, geen dure advertentie te plaatsen en geen stapels brieven door te nemen. Nu nog een goede timing!

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wij hebben een breed aanbod aan vacatures. Misschien staat jouw droombaan daar nu niet tussen. Dat kan! Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij je helpen! We weten namelijk wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Wij zijn vaak eerder op de hoogte dan dat een vacature online staat. Wij kunnen je een ingang bieden bij bedrijven waar je graag zou willen werken. Voordat we dat doen, willen we even met je kennismaken. Wie ben je, wat wil je en waar ben je naar op zoek? We hebben oog voor talent en ontdekken graag dat van jou. Door verder te kijken dan alleen het cv, kunnen we jou aan de juiste bedrijven verbinden. Mocht je geen passende vacature vinden op onze website, stuur je open sollicitatie naar ons.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij een open sollicitatie doen? Of wil je graag in contact komen met een bedrijf? We helpen je graag verder. 

Laat je terugbellen      Schrijf je direct in! 

 

Alexander Meijers

Vragen over een open sollicitatie?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl