Bel mij terug!

Operator vacatures

Operator vacatures bij jou in de buurt!

Ben je net afgestudeerd? Of heb the al 10 jaar werkervaring, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Bij TALECT helpen we jou graag aan een baan als operator. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan je CV en de juiste papieren of certificaten. Liever kijken we naar jou als mens en gaan we samen op zoek naar jouw talenten!

Waar wordt jij gelukkig van en wat voor productieomgeving past bij jou wensen? Het zou immers fijn zijn om jou aan een vacature te koppelen waar je voor de lange termijn aan de slag kunt en dat dit bij een bedrijf is dat het beste bij jou past.

Een baan in de buurt

Benieuwd wat voor banen je bij ons kunt vinden? Veelal gaat het om vacatures in regio IJsselstein en omstreken. Woon je in de buurt, dan is de kans groot dat jij de file kan vermijden en lekker op de fiets naar je nieuwe baan rijdt. Zo houd je ook nog eens vrije tijd over en heb je de ideale werk-/privé-balans. Nieuwsgierig welke banen op jou zitten te wachten? Bekijk hieronder onze openstaande operator vacatures.

Verschillende typen bedrijven

Bij TALECT hebben we operator vacatures voor verschillende typen bedrijven. Van een bedrijf dat industriële elektronica op maat levert tot dynamische familiebedrijven, waar met de modernste processen wordt gewerkt. Wij matchen jou met een bedrijf dat daadwerkelijk past bij jouw persoonlijkheid en ambities.

Openstaande operator vacatures

Hieronder is een selectie van onze operator vacatures te zien. Het grootste deel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein, maar we hebben ook contact met bedrijven buiten de omgeving. Zie je niet direct een functie die bij jou aansluit? Neem dan alsnog contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Zodra er dan een vacature vrijkomt laten we je dat weten.

Alexander Meijers

Vragen over onze operator vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl