Bel mij terug!

Vacatures parttime

Vind vacatures voor parttime functies!

Ben je op zoek naar vacatures voor parttime functies? Wanneer je meer tijd wilt doorbrengen met je kinderen, of meer tijd wilt besteden aan je studie kun je voor een parttime functie kiezen. Bij TALECT hebben we diverse parttime vacatures, dus neem snel een kijkje!

Door ons uitgebreide netwerk hebben we een groot aanbod aan vacatures. Hier zitten ook parttime vacatures tussen. Bij TALECT focussen we ons vooral op commerciële, financiële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Daarnaast krijgen we regelmatig vacatures uit andere vakgebieden binnen. 

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein en omgeving. Als werving- en selectiebureau hebben we oog voor talent en brengen we werkgevers en werknemers samen. Ons doel is om het juiste talent op de juiste plek te krijgen. Als je op zoek bent naar vacatures voor een parttime functie kun je je bij ons inschrijven. We nodigen je dan graag uit voor een gesprek zodat we in kaart kunnen brengen wie je bent en wat je zoekt. Aan de hand van de informatie die we dan krijgen gaan we op zoek naar een passende functie voor jou. Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft en dat er voor iedereen een passende baan is. We kijken niet alleen naar het cv, maar ook naar jou als persoon. Door ons grote netwerk hebben we diverse vacatures dus de kans is groot dat er ook voor jou iets tussenzit. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Iedereen is anders en dat zien we in de zoektocht naar een baan duidelijk naar voren komen. Daarom leveren we maatwerk aan onze klanten. Je kunt bij ons terecht als uitzendkracht, op basis van detachering of voor een vast dienstverband. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina voor ons vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein en de omgeving zowel fulltime als parttime. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Het zoeken naar een (nieuwe) parttime-baan kan lastig zijn. Want waar begin je met zoeken? Wij begeleiden je graag tijdens dit proces zodat we jouw talent op de juist plek kunnen inzetten. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Laat je terugbellen of Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over een parttime vacature?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl