Bel mij terug!

Parttime vacatures

Vind een parttime vacature die bij jou past

Zoek jij een (nieuwe) baan? TALECT helpt je graag! Op onze site vind je verschillende parttime vacatures. Waar je ook naar op zoek bent, er zit ongetwijfeld iets voor jou bij! Ben jij op zoek naar een baan? Bij TALECT helpen we je graag! Op onze website vind je een groot aantal fulltime vacatures. Wat je ook zoekt, er zit vast iets voor je bij.

Zo vinden wij een parttime baan voor jou!

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit de regio IJsselstein en omstreken. Wij streven er naar om de perfecte match te creëren tussen werkgever en werknemer. We hebben een groot netwerken én veel kennis van de arbeidsmarkt en zo gaan wij op zoek naar de perfecte parttime baan voor jou. 

We vinden het uiteraard belangrijk om naar je cv te kijken, maar bij TALECT kijken we ook graag verder dan dat. Wij willen er achter komen wat jouw talent is en wat je ambities zijn. Op basis daarvan kijken wij welke werkgever uit ons netwerk het beste bij jou past en waarvan wij denken dat jij je daar optimaal kan ontwikkelen. Ondanks dat je parttime gaat werken, zul je veel tijd op je werk doorbrengen. Het is daarom belangrijk dat je er met plezier naartoe gaat. Om de ideale match te vinden voor de lange termijn, leveren wij alleen maatwerk. Laat ons weten in wat voor parttime vacature jij interesse hebt! 

Schrijf je in bij TALECT

Jouw zoektocht naar de ideale, en vooral leuke baan, begint met contact opnemen met TALECT. Je kunt je als werkzoekende bij ons inschrijven, maar je kunt er ook voor kiezen om je door ons te laten terugbellen. Wat je ook kiest, bij ons ben je aan het juiste adres voor het maken van de juiste keuzes. Hierbij voorzien we je graag van deskundig advies. 

Solliciteer direct één van onze parttime vacatures

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van alle (parttime) banen die we momenteel beschikbaar hebben. Staat er een vacature bij die je wel aanspreekt? Dan kun je direct solliciteren! Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Ook als je momenteel niets tussen ziet staan, raden we je aan om contact met ons op te nemen. In dat geval gaan we in ons grote netwerk kijken of we toch iets voor je kunnen betekenen. 

Alexander Meijers

Vragen over onze parttime vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl