Bel mij terug!

Parttime vacatures IJsselstein

Vind een parttime vacature die bij jou past

Zoek jij een (nieuwe) baan? TALECT helpt je graag! Op onze site vind je verschillende parttime vacatures in IJsselstein. Waar je ook naar op zoek bent, er zit ongetwijfeld iets voor jou bij!

Zo vinden wij een parttime baan voor jou!

TALECT is hét werving- en selectiebureau in de regio IJsselstein en omstreken. Ons doel is om de perfecte match te creëeren tussen werknemer en werkgever. Doordat wij een groot netwerk hebben en veel kennis van de arbeidsmarkt, kunnen wij voor jou opzoek naar de perfecte parttime baan in IJsselstein.

Uiteraard vinden wij het belangrijk om naar je cv te kijken, maar wij kijken ook graag verder dan alleen je cv. We gaan opzoek naar jouw talenten en naar wat je ambities zijn. Aan de hand daarvan gaan wij kijken naar welke werkgever er in ons netwerk zit die het best bij jou past en waarvan wij denken dat jij je daar optimaal kunt ontwikkelen. Ook als je parttime gaat werken, zul je veel tijd op je werk doorbrengen en daarom is het belangrijk dat je er met plezier naartoe gaat. Bij TALECT leveren wij alleen maatwerk, zodat we voor jou de perfecte match vinden voor de lange termijn. Laat ons weten naar wat voor parttime vacature in IJsselstein je opzoek bent! 

Schrijf je in bij TALECT

Jouw zoektocht naar de ideale, en vooral leuke baan, begint met contact opnemen met TALECT. Je kunt je als werkzoekende bij ons inschrijven, maar je kunt er ook voor kiezen om je door ons te laten terugbellen. Wat je ook kiest, bij ons ben je aan het juiste adres voor het maken van de juiste keuzes. Hierbij voorzien we je graag van deskundig advies. 

Solliciteer direct op één van onze parttime vacatures in IJsselstein

Bekijk op onze vacaturepagina alle (parttime) banen die we momenteel beschikbaar hebben. Als er een vacature tussenzit die je aanspreekt, dan kun je uiteraard direct solliciteren! Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zie je er momenteel niets tussen staan dat bij je past? Neem dan contact met ons op! Dan gaan we in ons grote netwerk opzoek naar wat we voor jou kunnen betekenen. 

Alexander Meijers

Vragen over onze parttime vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl