Bel mij terug!

Parttime vacatures Nieuwegein

Vind parttime vacatures in Nieuwegein!

Zoek jij parttime vacatures in Nieuwegein? Je kunt kiezen voor een parttime functie omdat je een baan wil combineren met je studie, het huishouden of je kinderen. Wij hebben bij TALECT diverse parttime vacatures in Nieuwegein!

Wij hebben een breed netwerk en daardoor een ruim aanbod aan parttime vacatures. Hier zitten ook vacatures in Nieuwegein tussen. Onze focus ligt vooral op financiële, administratieve, technische, commerciële en logistieke vacatures. Ook krijgen wij regelmatig vacatures uit andere vakgebieden binnen. 

Wie zijn wij?

Welkom bij TALECT! Wij zijn hét werving- en selectiebureau in en rondom IJsselstein. TALECT staat bekend om ons oog voor talent en wij brengen werknemers en werkgevers samen. Wij streven ernaar om talent op de juiste plek te krijgen. Ben je opzoek naar een parttime functie in Nieuwegein? Schrijf je dan in als werkzoekende! Doormiddel van een kennismakingsgesprek kunnen we in kaart brengen wie je bent en wat voor baan je zoekt. Met deze informatie gaan wij voor je aan de slag om een passende functie voor jou te vinden. Bij TALECT kijken we verder dan alleen je cv, omdat wij geloven dat talent en passie veel meer zeggen over jou als persoon. Aangezien we een groot netwerk hebben met diverse vacatures, kunnen wij voor jou gegarandeerd een passende vacature vinden.

Detacheren en uitzendkracht

Dat iedereen anders is, dat zien wij in de zoektocht naar een baan duidelijk naar voren komen en daarom leveren wij maatwerk. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een parttime baan, maar ook voor detachering of als uitzendkracht. Kijk eens op onze vacaturepagina voor ons huidige vacature aanbod of laat ons weten naar wat je zoekt. Wij hebben regelmatig zowel parttime als fulltime vacatures in Nieuwegein en omgeving. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

De zoektocht naar een (nieuwe) parttime-baan is niet altijd eenvoudig. Weet jij al waar je begint met zoeken? Tijdens dit proces begeleiden wij je graag zodat we jouw talent op de juiste plek kunnen inzetten. Ben je benieuwd naar onze diensten of wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je terugbellen of Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over parttime vacatures in Nieuwegein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl