Bel mij terug!

Parttime werk

Parttime werk in de regio IJsselstein

Ben je op zoek naar parttime werk, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Wij helpen je graag! Bij TALECT hebben we een groot en divers netwerk waardoor we veel vacatures beschikbaar hebben voor parttime werk.

Veel mensen hebben parttime werk. Moeders, vaders, ouderen, jongeren. Parttime werk is er voor iedere doelgroep. Werkgevers weten dat en hebben dan ook een ruim aanbod aan vacatues voor parttime werk. Wij zijn gespecialiseerd in financiële, commerciële, administratieve, logistieke en technische vacatures. Natuurlijk vind je ook regelmatig vacatures op onze site uit andere vakgebieden.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein en omgeving. Bij ons kun je terecht als je op zoek bent naar parttime werk. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek als je je bij ons wilt inschrijven. Tijdens dit gesprek luisteren we naar jouw wensen voor een nieuwe parttime baan en kijken we naast jouw cv vooral ook naar jou. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft en dat deze het best tot zijn recht komt wanneer het op de juiste plek wordt ingezet. Door het gesprek met jou aan te gaan en te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen, helpen wij je met het zoeken naar parttime werk. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT houden we van maatwerk. Daarom kun je bij ons terecht als uitzendkracht, via detachering of voor vast dienstverband. Wanneer je op basis van uitzenden gaat werken, krijg je een uitzendovereenkomst, dat is flexibeler dan een arbeidscontract. Je krijgt betaald voor het aantal uren dat je werkt. Ben je meer op zoek naar langlopende projecten, dan past detachering wellicht beter bij je. Neem een kijkje bij ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat wat betreft parttime werk. We hebben regelmatig vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Elke persoon is anders en daarom is het elke keer weer een uitdaging om de juiste talenten op de juiste plaats te zetten. Het zoeken naar parttime werk is lang niet altijd eenvoudig en daarom willen wij graag helpen met dit hele proces. Wil jij meer informatie of ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen doen?

Laat je terugbellen     Schrijf je direct in!

Alexander Meijers

Vragen over parttime werk?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl