Bel mij terug!

Payroll

Hoe werkt payrolling en wat zijn de voordelen?

Wil jij de taken van personeelszaken graag uit handen geven? Dat kan via TALECT payroll. Wij nemen graag de taken van het werkgeverschap van je over. Zo weet je zeker dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn!

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau dat andere bedrijven helpt om aan personeel te komen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook de werkgeverschap taken van je overnemen. Bij Payrolling zijn we de juridische werkgever van jouw personeel. We nemen jouw personeel op papier in dienst. In een payroll constructie nemen wij alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures en de salarisadministratie van je over. Jij hebt dus geen administratieve rompslomp, geen complexe personeels- en salarisadministratie, geen risico’s van het werkgeverschap en je hebt de flexibiliteit om vrij eenvoudig afscheid te nemen van de payrollmedewerker door de payrollovereenkomst te beëindigen. 

De payroll medewerker voert de werkzaamheden in jouw bedrijf uit. Als opdrachtgever blijf jij de interne zaken zelf bepalen, zoals het aannemen van de medewerker, de hoogte van het salaris en het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Wanneer je kiest voor Payrolling weet je zeker dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn. Je houdt meer tijd over voor je bedrijf omdat je geen administratieve rompslomp van het werkgeverschap meer hebt. Payroll is interessant voor iedere organisatie met personeel.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Lijkt Payrolling je iets? We vertellen je er graag meer over. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Laat je terugbellen 

Alexander Meijers

Vragen over Payrolling?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl