Bel mij terug!

Personeel

Personeel gezocht in de regio Utrecht

Ben je op zoek naar personeel, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Hoe kom je nu aan het juiste personeel? TALECT helpt je daarbij! Wij zoeken personeel dat perfect bij jouw organisatie past. Door onze persoonsgerichte aanpak vinden we met succes het juiste personeel voor jouw organisatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau van IJsselstein. Wij helpen werkgevers met het vinden van het juiste personeel en we helpen werknemers met het vinden van de perfecte baan. We gaan graag eerst met je in gesprek om jouw wensen te horen. We analyseren de werkplek en functie, zodat we de juiste kandidaat kunnen selecteren en aanbevelen. Wij kijken daarbij verder dan het cv, want we geloven dat iedereen talenten heeft. Soms blijkt het talent niet uit alleen diploma's of werkervaring. 

Uitzenden, detacheren of in dienst

Wil jij tijdelijk personeel ‘inhuren’ ter vervanging of omdat je plotsteling extra capaciteit nodig hebt? Of zoek je personeel voor langere termijn? Als werving- en selectiebureau bemiddelen wij werkzoekenden naar een nieuwe en passende werkplek. Dit kan tijdelijk werk zijn via een uitzendovereenkomst of detachering of een vast contract rechtstreeks bij de opdrachtgever. We gaan graag met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Dan kan de arbeidsbemiddeling snel van start gaan en kunnen wij op zoek naar de juiste kandidaten. 

Breed netwerk

Door ons uitgebreide netwerk in de regio Utrecht en Gelderland hebben we regelmatig kandidaten en vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Naast werving- en selectie van personeel geven we ook HR advies. Met TALECT kun je sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven HR advies op maat en bieden ook praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures. 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Geen klant is hetzelfde, iedereen heeft andere wensen en vindt andere zaken belangrijk. Daarom leveren wij geheel maatwerk. Op het gebied van arbeidsbemiddeling is dat zeer belangrijk, omdat wij graag willen dat beide partijen tevreden zijn. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.

Laat je terugbellen   

Alexander Meijers

Vragen over personeel?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl