Bel mij terug!

Personeel gevraagd

Personeel gevraagd in de regio IJsselstein

Personeel gevraagd. Je ziet het wel eens op een winkelraam hangen. Maar wat nou als je geen winkelraam hebt? Dan zijn wij graag jouw uithangbord. Wij gaan voor jou op zoek naar geschikt personeel en nemen het gehele werving- en selectieproces uit handen.

Wat voor personeel wordt er gevraagd? Zoek je één medewerker of meerdere? Voor een specifieke afdeling of heb je vacatures op verschillende functies? We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau dat bedrijven helpt wanneer er naar personeel gevraagd wordt. In deze krappe arbeidsmarkt kan het lastig zijn om geschikt personeel te vinden. Daarom helpen we je er graag mee. Onze deskundige en ervaren consultants hebben kennis van de markt en van de kandidaten waardoor ze geschikt personeel kunnen vinden voor jou. We maken graag eerst persoonlijk kennis zodat we een beeld krijgen naar de bedrijfscultuur en de organisatie zelf. Aan de hand van deze informatie gaan we een selectie maken van kandidaten. Bij TALECT kijken we niet alleen naar het cv, maar naar de persoon achter de papieren. Op deze manier krijgen we een veel beter beeld van de persoonlijkheid van iemand en daardoor kunnen we bepalen of een kandidaat bij jouw organisatie past. 

Personeel gevraagd voor uitzenden, detacheren of dienstverband

Jouw bedrijf is groeiende. Je hebt regelmatig vacatures. Vul je die altijd op dezelfde manier in? Als werving- en selectiebureau gaan we graag met je in gesprek over wat voor jouw bedrijf de meest geschikte vorm is. Dit kan tijdelijke inhuur zijn via een uitzendovereenkomst of detachering of een (vast) contract rechtstreeks bij jou als werkgever. Ieder bedrijf is anders, dus TALECT levert hier maatwerk. Breed netwerk Door ons uitgebreide netwerk in de regio Utrecht en Gelderland hebben we regelmatig kandidaten en vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Naast werving- en selectie van personeel geven we ook HR advies. Met TALECT kun je sparren over hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven HR advies op maat en bieden ook praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Personeel gevraagd? Wij helpen je graag verder. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Laat je terugbellen  

Alexander Meijers

Vragen over personeel?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl