Bel mij terug!

Personeel gezocht

Heb je al een tijd naar personeel gezocht, maar lukt het je niet om de juiste kandidaten te vinden? TALECT helpt je graag!

Wie zijn wij? 

Wij, TALECT, zijn hét werving- en selectiebureau uit regio IJsselstein met oog voor talent. Ons doel is om de perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. We helpen jou dan ook graag met het zoeken naar geschikt personeel. Ondanks dat we zijn gevestigd in IJsselstein, helpen we ook opdrachtgevers uit de nabije omgeving. Om te zorgen dat jij de ideale kandidaten krijgt, voeren we eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek met ze, zodat we een beeld kunnen vormen. Daarnaast voeren we met jou als bedrijf ook graag een diepgaand gesprek om meer te weten te komen over de bedrijfscultuur en de organisatie zelf. Op basis van hun persoonlijkheden en ambities selecteren we iemand die goed bij jou bedrijf past. 

Personeel gezocht!

Heb je regelmatig vacatures openstaan en vul je die altijd op dezelfde manier in? Als werving- en selectiebureau kijken we graag met je mee wat voor jouw bedrijf de meest geschikte vorm is. Het kan hier gaan om tijdelijke inhuur via een uitzendovereenkomst, detachering of een (vast) contract rechtstreeks bij jou ls werkgever. Aangezien elk bedrijf uniek is, leveren we bij TALECT maatwerk. Naast werving- en selectie van personeel geven we ook HR advies. Je kunt met ons sparren over hoe je jouw bedrijf nog meer kunt laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten en verandertrajecten. Naast het geven van advies, bieden we ook praktische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van het werving- en selectieproces. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Personeel gezocht? Wij helpen je verder! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Laat je terugbellen  

Alexander Meijers

Vragen over personeel?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl