Bel mij terug!

Personeel zoeken

Personeel zoeken in regio IJsselstein

Het zoeken van personeel... Sommige winkels hangen flyers met de vraag naar nieuw personeel op hun winkelraam. Maar wat nou als je geen winkelraam hebt? TALECT is graag jouw uithangbord! Wij gaan voor jou op zoek naar de ideale medewerker en nemen de gehele rekrutering voor je uit handen.

Welke functie moet worden vervuld? Ben je op zoek naar slechts één medewerker of meerdere? En is zomaar iedereen geschikt? Om je te helpen antwoord te geven op deze moeilijke vragen, gaan we graag met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij helpen onder meer bedrijven wanneer zij zoeken naar nieuw personeel. Zeker in een krappe arbeidsmarkt is het niet eenvoudig om geschikt personeel te vinden. Onze deskundige en ervaren consultants beschikken over kennis van de markt en van de kandidaten. Zo vinden ze binnen no-time medewerkers die bij jou bedrijf en bij de functie passen. Voordat we aan de slag gaan, maken we graag eerst persoonlijk kennis. Hierdoor kunnen we een beeld vormen van de bedrijfscultuur en de organisatie zelf. Op basis van deze informatie maken we een selectie van kandidaten. We vinden het belangrijk om niet alleen naar het cv van iemand te kijken, maar ook naar de persoon achter de papieren. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we de perfecte match tussen werkgever en werknemer kunnen maken. 

Personeel zoeken voor uitzenden, detacheren of dienstverband

Wanneer jouw bedrijf groeiende is en je regelmatig openstaande vacatures hebt, vul je deze dan altijd op dezelfde manier in? Samen met jou kijken we graag naar wat voor jouw bedrijf de meest geschikte vorm is. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke inhuur via een uitzendovereenkomst, detachering of een (vast) contract rechtstreeks bij jou als werkgever. Ieder bedrijf is anders en dus levert TALECT uitsluitend maatwerk. Vanwege onze brede netwerk in regio Utrecht hebben we regelmatig kandidaten en vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Naast werving- en selectie van personeel geven we ook HR advies. Je kunt met ons sparren over wat de manier is om je bedrijf te laten groeien, maar ook over professionaliseringstrajecten, het wel of niet aannemen van nieuw personeel en verandertrajecten. Wij geven advies op maat en bieden bovendien praktische ondersteuning, zoals het opstellen van arbeidscontracten of het uitvoeren van werving- en selectieprocedures.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil je het zoeken van personeel uitbesteden? TALECT helpt je verder! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.  

Laat je terugbellen  

Alexander Meijers

Vragen over het zoeken van personeel?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl