Bel mij terug!

Personeelsbemiddeling

Op zoek naar een bureau dat je kan helpen met personeelsbemiddeling? TALECT helpt je bij het bemiddelen van personeel. Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de juiste kandidaten voor de vacatures binnen jouw organisatie.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT. Een werving- en selectiebureau dat je helpt met personeelsbemiddeling. Bij TALECT hebben we oog voor talent. Onze ervaren consultants hebben kennis van de markt en veel ervaring met personeelsbemiddeling. Daardoor kunnen we je in contact brengen met de kandidaten waar je naar op zoek bent. Personeelsbemiddeling begint bij ons met een uitgebreide kennismaking met jou en jouw organisatie. Daarna gaan we aan de slag met de het bemiddelingstraject. Wij nemen het gehele werving- en selectieproces op ons. Wanneer de bemiddeling is afgerond kan de geselecteerde kandidaat gelijk in dienst gaan. Door onze pragmatische en kwalitatieve aanpak lukt het ons wél om de ideale kandidaten te vinden. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Kunnen we je helpen met je personeelsbemiddeling? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Kijk ook naar al onze werkgevers diensten die wij aanbieden naast personeelsbemiddeling. 

Alexander Meijers

Vragen over personeelsbemiddeling?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl