Bel mij terug!

Personeelsmanagement

Heb je hulp nodig met je personeelsmanagement? TALECT adviseert je graag op het gebied van personeel en personeelszaken. Door onze jarenlange ervaring in het HR- en recruitment vak kunnen wij jou verder helpen!

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT een werving- en selectiebureau dat organisaties helpt en adviseert op het gebied van personeelsmanagement. Of het nu gaat om de duurzame inzet van je werknemers of tijdelijke recruitment capaciteit, wij hebben in de afgelopen jaren ruime kennis van de markt opgedaan. Afhankelijk van jouw behoefte kijken we naar welke diensten die het beste bij jou passen. Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft en ons talent is het helpen en adviseren van opdrachtgevers. Door onze persoonsgerichte aanpak hebben we succes met het vinden van het juiste talent. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar hulp op het gebied van human resource management? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over personeelsmanagement?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl