Bel mij terug!

Recruiter bureau

Zoek jij een recruiter bureau om de werving van nieuw personeel voor je uit handen te nemen? Bij TALECT ben je aan het juiste adres! Onze consultants helpen jou graag bij het vinden van de ideale kandidaat.

Wie zijn wij?

TALECT is hét recruiter bureau uit IJsselstein en wij weten met succes de meest geschikte kandidaten te vinden voor jouw organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Dat van ons? Het werven en selecteren van talent dat ergens anders nodig is. Onze goede resultaten behalen we door verder te kijken dan een cv een behaalde diploma's. Wat zijn de ambities en wensen van iemand? Door hier tijdens een kennismakingsgesprek dieper op in te gaan, wordt het makkelijker om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te maken. Een talent komt immer pas goed tot zijn recht wanneer deze op de juiste plek wordt ingezet. Elke dag opnieuw streven we ernaar om werkgevers zoals jij te koppelen aan kandidaten die de meeste kans van slagen hebben binnen jouw organisatie. Door onze jarenlange ervaring weten we exact waar we mee bezig zijn en hebben we ruime kennis van de arbeidsmarkt. Deze expertise zitten we in om zo optimaal maatwerk te leveren. Bovendien denken we graag met je mee in HR-oplossingen. 

Wij werken regelmatig met financiëlecommerciële, administratieve, technische en logistieke branches. Hoort jouw organisatie niet bij één van deze branches? Ook dan willen we je vragen om contact met ons op te nemen. We beschikken al over een zeer breed netwerk, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe opdrachtgevers om ons netwerk uit te kunnen breiden. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Lukt het je maar niet om de perfecte werknemer te vinden voor jouw openstaande functie? Of heb je te weinig tijd om het recruitment van nieuw personeel zelf op je te nemen? Laat je terugbellen! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over ons recruiter bureau?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl