Bel mij terug!

Recruiter vacatures

Ben jij een kei in het zoeken, werven en selecteren van nieuwe collega’s? En word je gelukkig van succesvolle matches maken? Dan ben jij vast de ideale recruiter! Bij TALECT zijn we altijd op zoek naar talenten zoals jij. We hebben namelijk veel openstaande recruitment vacatures. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina, wie weet staat jouw perfecte baan er wel tussen!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Daarom zien we het als onze taak om jouw talent naar boven te halen. Hierbij kijken we graag verder dan je CV en behaalde diploma’s en maken we liever kennis met jou als persoon. Wat zijn je wensen en ambities? Op basis van waar jij gelukkig van wordt gaan we samen op zoek naar jouw ideale baan.

Een baan in de buurt

Bij TALECT vindt je veelal banen in regio IJsselstein en omstreken. Woon je hier in de buurt, is de kans groot dat je op de fiets naar je werk kan. Perfect om files te vermijden. Zo houd je ook nog eens meer vrije tijd over! Nieuwsgierig welke vacatures op jou zitten te wachten? Bekijk onze banen in de recruitment branche.

Recruitment ambities

Wellicht ben je pas net klaar met je opleiding of ben je er nog niet helemaal over uit welk pad je wilt bewandelen. Wat je wel weet, is dat je vooral veel vlieguren wilt maken in de recruitment branche. Overal en altijd zijn er bedrijven op zoek naar gemotiveerde recruiters. In de provincie Utrecht alleen al zijn er ontelbare verschillende vacatures beschikbaar. Bij TALECT helpen we je graag in de zoektocht naar jouw ideale baan, dus schrijf je direct in!

Openstaande recruitment vacatures

Hieronder zie je een selectie van onze recruitment vacatures. Onze opdrachtgevers zijn meestal gevestigd in IJsselstein, maar door ons brede netwerk hebben we ook vacatures buiten de omgeving. Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past? Neem dan alsnog contact met ons op. Samen bespreken we jouw wensen en voorkeuren. Zodra er een vacature vrijkomt die hierbij aansluit, nemen we contact met je op.

Alexander Meijers

Vragen over onze recruiter vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl