Bel mij terug!

Recruitment

Wil jij recruitment uitbesteden? TALECT helpt je graag met de werving en selectie van personeel. Wij nemen het gehele proces over en zorgen voor de beste selectie van talent voor jouw organisatie.

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau dat de gehele recruitment voor je organisatie kan verzorgen. Wij selecteren het juiste talent voor jouw organisatie zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Onze ervaren consultants hebben veel kennis van de markt en van kandidaten. Door onze persoonsgerichte aanpak kunnen we jou met succes aan nieuwe medewerkers helpen. Bij TALECT kijken we verder dan het cv, we hebben echt oog voor de persoon achter het cv. Door uitgebreid kennis te maken met de kandidaten en met jouw organisatie krijgen we een helder beeld van de wensen en behoeften aan beide kanten. Op deze manier lukt het ons wél de ideale kandidaten te vinden, ook in deze krappe arbeidsmarkt. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Heb je zelf geen tijd om je bezig te houden met recruitment? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over recruitment?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl