Bel mij terug!

Recruitment bedrijven

Ben je op zoek naar recruitment bedrijven? TALECT is een recruitment bedrijf dat jou aan geschikt personeel helpt! Onze ervaren consultants hebben kennis van de markt en de kandidaten.

Wie zijn wij? 

TALECT is een van de betere recruitment bedrijven dat het juiste talent selecteert dat nodig is voor opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we bedrijven geholpen met het vinden van de juiste kandidaten en met succes! Wanneer je bij ons een opdracht uitzet, maken we graag persoonlijk kennis zodat we een goed beeld krijgen van jou en van de bedrijfscultuur in jouw organisatie. Aan de hand daarvan kunnen we een betere selectie maken. We maken een doelgroepsanalyse zodat we weten hoe we jouw ideale kandidaat het beste kunnen bereiken. Per opdracht kijken we welke wervingskanalen we nodig hebben om de kandidaten te bereiken. 


Wat kunnen wij voor jou doen? 

Kunnen wij jou helpen met recruitment? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over recruitment?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl