Bel mij terug!

Recruitment bureau

Ben je op zoek naar een recruitment bureau? TALECT helpt je graag! Wij zijn een recruitment bureau met oog voor talent. Onze ervaren consultants helpen je met het vinden van de geschikte kandidaat.

Wie zijn wij? 

TALECT is een recruitment bureau dat met succes de ideale kandidaten weet te vinden. We kijken verder dan alleen het cv en denken met je mee in brede HR-oplossingen. Door uitgebreid kennis te maken met jou krijgen we een goed beeld van de organisatie en de bedrijfscultuur. Aan de hand daarvan kunnen we een betere selectie doen. Verder maken we ook uitgebreid kennis met de kandidaten, de persoon achter het cv vinden wij heel belangrijk. De papieren die iemand heeft, zeggen niet altijd iets, daarom graven we dieper. Op deze manier kunnen we met succes de ideale kandidaten voor jou vinden! 

 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij de werving en selectie uitbesteden aan een recruitment bureau? ? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over recruitment?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl