Bel mij terug!

Sales vacatures

Vind een baan die bij jou past

Weet jij hoe je iemand kunt helpen om de juiste beslissing te nemen? Ben jij goed in het vertalen van vragen en wensen? Herken jij sales potentie? Dan helpen wij jou graag aan een passende sales functie. Wij ontvangen namelijk regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld Commercieel Medewerker, Verkoop Binnendienst of Salesmanager. 

Als Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor onder meer het klantencontact en het verwerken van orders. Zie jij jezelf meer op de afdeling Verkoop Binnendienst, dan zorg je voor het afhandelen van offerte aanvragen en bestellingen, waarbij je het hele offerte traject van begin tot eind bewaakt. Bij een functie als Salesmanager werk je voornamelijk in de buitendienst en ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten: acquisitie plegen en relatiebeheer zijn hierbij belangrijke taken. Wat voor sales vacature is jou op het lijf geschreven? Laat het ons weten!

Ervaring is niet altijd noodzakelijk

Of je nu al een aantal jaren werkerving hebt in een sales functie of pas net bent afgestuurd, bij TALECT zoeken we een baan die bij jou past. Uiteraard zijn diploma's en werkervaring belangrijk, maar het zijn niet de enige zaken waar we op letten. Wij vinden het namelijk belangrijk om verder te kijken dan jouw cv. In een persoonlijk gesprek horen we graag wat jouw talenten en ambities zijn. Op de manier matchen we jou aan een baan waar jij happy van wordt. 

Een sales functie in de buurt

TALECT biedt voornamelijk banen aan in regio IJsselstein. Woon je hier in de buurt en ben op zoek naar een sales functie? Bekijk dan onze openstaande vacatures en kijk of er een vacature beschikbaar is die aansluit bij jouw wensen. Dichtbij huis werken heeft immers verschillende voordelen: je houdt meer tijd voor jezelf over én de kans is groot dat jij niet meer in de file hoeft te staan! 

Openstaande vacatures

Ondanks dat we veel opdrachtgevers in IJsselstein hebben zitten, werken we ook samen met bedrijven wat verder gevestigd van IJsselstein. Zie je niet direct een functie die bij jou aansluit? Neem dan toch contact met ons op. Wij hebben een groot netwerken bestaande uit verschillende bedrijven. Graag helpen we jou om daar jouw functie als sales medewerker te vervullen.

Alexander Meijers

Vragen over onze sales vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl