Bel mij terug!

Secretariële vacatures

Ben je op zoek naar een vacature voor secretarieel medewerker? TALECT is je graag van dienst! Wij zijn een werving- en selectiebureau en zoeken de perfecte werkgever voor jou.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau en wij helpen je met het zoeken van een passende vacature! Heb je al jaren ervaring als secretarieel medewerker of heb je net de opleiding afgerond? TALECT biedt nieuwe kansen en gaat graag een samenwerking aan om voor jou de perfecte werkgever te vinden. We kijken gericht naar je cv en besteden veel aandacht aan jou als persoon. Al je talenten en ambities nemen wij in acht en we zoeken een werkgever waar jij al je vaardigheden kunt laten zien. Wil je vast kijken of wij geschikte vacatures beschikbaar hebben? Neem dan een kijkje op onze vacatures pagina, wie weet vind je al een geschikte werkgever. Heb je niets kunnen vinden? Geen probleem! Laat hier je gegevens achter en zodra wij nieuwe kanshebbers online hebben staan, wordt er contact met je opgenomen.  

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je secretarieel geschoold of heb ervaring in deze branche? Dan zoek je waarschijnlijk naar secretariële vacatures. TALECT helpt je graag verder om deze zoektocht snel te laten verlopen. Wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over secretariële vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl